Over mij

Foto gemaakt door Inez Faber

Communicatie is overal om ons heen. Op straat, op kantoor, in emails, WhatsApp-berichten, Facebook, Instagram, LinkedIn… Je kunt het zo gek niet bedenken. Dit fascineert en motiveert mij om mensen in beweging te brengen. Ik wil ze raken met creatieve visuele communicatie-uitingen.

Behoefte om te creëren

Ik heb jaren in de communicatie en de marketing gewerkt. En de behoefte om te creëren werd steeds groter om verhalen en ideeën beeldend te maken. Met enige jaloezie keek ik naar de mooie dingen die creatieven om mij heen maakten. Ik ben daarmee aan de slag gegaan. Eerst naast mijn werk, waarna ik het roer omgegooid heb. Ik heb de jaaropleiding Concept en Grafisch ontwerp gevolgd bij MK24 in Amsterdam en ik ben heel veel gaan maken. Grafisch werk en illustraties. Tijdens de Artist Wake Up Call van Sabine Wisman (aanrader!) heb ik gekozen voor meer juiste focus. En mijn liefde voor vorm en inhoud samen te brengen!

Liefde voor vorm en inhoud

Niets is leuker dan een verhaal uit te pluizen, en helderheid te creëren. Of het nu om een proces, een strategisch plan of een product gaat. Veel van de bedenkers hebben vooral oog voor de inhoud. Ze zorgen dat alle facetten aan bod komen. Dat is niet voor iedere doelgroep van belang. Ik kan een verhaal ontdoen van alle ruis.

Ik maak een idee of product visueel aantrekkelijk. En daarmee nog effectiever als communicatiemiddel. Het wordt leuker om te lezen, en de boodschap komt nog beter aan bij de doelgroep.