MIJN AANBEVELINGEN

"Gitta heeft ons (ouders, school, buurtteam, jeugdgezondheidszorg, leerplicht en SterkVO uit Utrecht) geholpen bij het in beeld brengen van het proces rondom kinderen die om verschillende omstandigheden niet naar school kunnen en gaan. Tijdens de gehele samenwerking is Gitta goed te bereiken, werkt ze in het afgesproken tijdspad en staat ze er altijd voor open om gedachten uit te wisselen. Het in beeld brengen van een proces met visualisaties die dit ondersteunen is wat Gitta erg goed doet. Hierbij gebruikt ze passende tekeningen en creatieve metaforen. Los van haar professionele kwaliteiten is Gitta een vrolijk een positief mens waarmee de samenwerking prettig is."

Dot van de Kant, Buurtteams Utrecht 25 mei 2020

Gitta wist het vertrouwen van ons kenniscentrum te winnen om wetenschappelijke informatie vorm te geven buiten de bekende paden om. Goed aansluitend bij onze ideeën, wist zij met heldere illustraties en vormgeving de boodschap voor een breed publiek over te brengen. Prettig, enthousiast, snel en accuraat in de samenwerking van begin tot het eind. Een geslaagd creatief traject!  

Ronald Vonk, Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (KenBiS) 2 januari 2020

This book is going to mean a lot for thousands of young teenage-mothers in Africa.  Thank you, Gitta, for your dedication, trying out new ideas with me and not stopping before the illustrations are perfect!  It is a pleasure to work with you, and I can recommend you highly!  

Christina de Vries, Senior Health Expert bij Cordaid 2 oktober 2019

Voor mijn bedrijf heb ik illustraties door Gitta laten maken. Gitta wist in aantrekkelijke, maar simpele illustraties helder neer te zetten wat voor diensten ik aanbied. Ik was enorm blij met het eindresultaat. Ik kan Gitta van harte aanbevelen. Ze denkt in mogelijkheden en wist mijn vraag helder te krijgen, zelfs toen ik deze voor mij nog niet helder was.

Sanne Bouman, Gespreksadvies 5 maart 2019

Het is ontzettend fijn werken met Gitta. Door persoonlijke aandacht en punctualiteit weet ze heel snel een prettige werksfeer te creëren. Ze begrijpt snel wat de bedoeling is en levert dat precies! In haar werk weet ze snel te schakelen tussen verschillende stijlen. We kwamen daardoor heel snel tot het gewenste eindresultaat.

Ineke Cremers, BLEND leren 23 oktober 2018

Gitta hoort tot het selecte gezelschap “fijne mensen om mee te werken”. Inhoudelijk to the point en creatief, maar daar bovenop gewoon een aardig, open, eerlijk en leuk mens. Een oprechte dienstverlener!

Willemiek Huisman, MarkeThinker 10 april 2018

Gitta is zeer prettig om mee samen te werken. Ze denkt goed mee, is vriendelijk en enthousiast en komt met hele goede ideeën. Ze is zeer creatief. Ik houd van haar stijl. Het is fris, vernieuwend en helder. Iets met een knipoog maken kan ze ook heel goed. Het eindresultaat is geweldig geworden! Echt een aanrader wanneer je processen, trajecten beeldend wil overbrengen.

Ankelien Barkman, Sporten voor je Deur 9 april 2018

Tijdens drukke weken heb ik contact gezocht met Gitta de Zwart voor het ontwerpen van een promotie-flyer. Gitta speelde goed in op mijn wensen, en voelde mij als persoon goed aan. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en raad Gitta aan bij anderen die op zoek zijn naar waardevolle input en design van kwaliteit!

Minou Hexspoor, Expat & Int. Coach 6 april 2018

Last summer MasterPeace was preparing the global leadership boot camp for all our global representatives (club leaders) in the Netherlands. Gitta de Zwart listened carefully, asked the right questions while drafting this amazing infographic for us. I would always recommend Gitta! She guides with incredible knowledge and expertise to the right Creative solution.

Céline van Dormalen, Global Partnerships bij MasterPeace 6 april 2018

Gedurende het hele traject was de samenwerking perfect! Na een korte briefing is Gitta gelijk aan de slag gegaan, en nam ze een waardevolle rol in het ontwikkelingsproces: ze droeg ideeën aan, dacht mee en leverde alles op tijd af. Ik vond het erg prettig om samen te werken, en ben samen met m’n team erg enthousiast over het eindresultaat!

Myrthe van den Broek, Research and Development bij War Child Holland 6 april 2018