AANBEVELINGEN

This book is going to mean a lot for thousands of young teenage-mothers in Africa.  Thank you, Gitta, for your dedication, trying out new ideas with me and not stopping before the illustrations are perfect!  It is a pleasure to work with you, and I can recommend you highly!  

Christina de Vries Senior Health Expert bij Cordaid 2 oktober 2019

Voor mijn bedrijf heb ik illustraties door Gitta laten maken. Gitta wist in aantrekkelijke, maar simpele illustraties helder neer te zetten wat voor diensten ik aanbied. Ik was enorm blij met het eindresultaat. Ik kan Gitta van harte aanbevelen. Ze denkt in mogelijkheden en wist mijn vraag helder te krijgen, zelfs toen ik deze voor mij nog niet helder was.

Sanne Bouman Gespreksadvies 5 maart 2019

Het is ontzettend fijn werken met Gitta. Door persoonlijke aandacht en punctualiteit weet ze heel snel een prettige werksfeer te creëren. Ze begrijpt snel wat de bedoeling is en levert dat precies! In haar werk weet ze snel te schakelen tussen verschillende stijlen. We kwamen daardoor heel snel tot het gewenste eindresultaat.

Ineke Cremers BLEND leren 23 oktober 2018

Gitta hoort tot het selecte gezelschap “fijne mensen om mee te werken”. Inhoudelijk to the point en creatief, maar daar bovenop gewoon een aardig, open, eerlijk en leuk mens. Een oprechte dienstverlener!

Willemiek Huisman Eigenaar MarkeThinker 10 april 2018

Gitta is zeer prettig om mee samen te werken. Ze denkt goed mee, is vriendelijk en enthousiast en komt met hele goede ideeën. Ze is zeer creatief. Ik houd van haar stijl. Het is fris, vernieuwend en helder. Iets met een knipoog maken kan ze ook heel goed. Het eindresultaat is geweldig geworden! Echt een aanrader wanneer je processen, trajecten beeldend wil overbrengen.

Ankelien Barkman Eigenaar Sporten voor je Deur en Move Your Business 9 april 2018

Tijdens drukke weken heb ik contact gezocht met Gitta de Zwart voor het ontwerpen van een promotie-flyer. Gitta speelde goed in op mijn wensen, en voelde mij als persoon goed aan. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en raad Gitta aan bij anderen die op zoek zijn naar waardevolle input en design van kwaliteit!

Minou Hexspoor Expat & Int. Context Coach wiccoach.com 6 april 2018

Last summer MasterPeace was preparing the global leadership boot camp for all our global representatives (club leaders) in the Netherlands. Gitta de Zwart listened carefully, asked the right questions while drafting this amazing infographic for us. I would always recommend Gitta! She guides with incredible knowledge and expertise to the right Creative solution.

Céline van Dormalen Global Partnerships bij MasterPeace 6 april 2018

Gedurende het hele traject was de samenwerking perfect! Na een korte briefing is Gitta gelijk aan de slag gegaan, en nam ze een waardevolle rol in het ontwikkelingsproces: ze droeg ideeën aan, dacht mee en leverde alles op tijd af. Ik vond het erg prettig om samen te werken, en ben samen met m’n team erg enthousiast over het eindresultaat!

Myrthe van den Broek Research and Development bij War Child Holland 6 april 2018