Heldere illustraties voor heldere verhalen

 

Heldere illustraties. 
Ik help organisaties om hun verhalen te vertellen. Daarvoor maak ik illustraties bij trainingen en casussen, illustraties voor voorlichtingsboeken en bij blogs. Ook maar ik illustraties voor magazines.

Heldere verhalen. 
Jouw boodschap maak ik helder en begrijpelijk voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om een nieuw product of een nieuwe strategie. Ik pluis informatie uit en breng deze terug tot de kern. Met mijn ervaring in interne én externe communicatie kan ik dat als geen ander.

Creatieve concepten. 
Jij wilt dat jouw boodschap aankomt bij de doelgroep. Of je nu wilt enthousiasmeren, informeren of mensen in beweging wilt brengen. Ik ontwikkelen samen met de klant een onderscheidende creatieve aanpak om, zodat jij jouw doel bereikt.

Illustratie gemaakt voor Move your Business

Aanbevelingen

Last summer MasterPeace was preparing the global leadership boot camp for all our global representatives (club leaders) in the Netherlands. Gitta de Zwart listened carefully, asked the right questions while drafting this amazing infographic for us. I would always recommend Gitta! She guides with incredible knowledge and expertise to the right Creative solution.

Céline van Dormalen Global Partnerships bij MasterPeace

Gedurende het hele traject was de samenwerking perfect! Na een korte briefing is Gitta gelijk aan de slag gegaan, en nam ze een waardevolle rol in het ontwikkelingsproces: ze droeg ideeën aan, dacht mee en leverde alles op tijd af. Ik vond het erg prettig om samen te werken, en ben samen met m’n team erg enthousiast over het eindresultaat!

Myrthe van den Broek Research and Development bij War Child Holland