Heldere illustraties. 
Ik help organisaties om hun verhalen te vertellen. Daarvoor maak ik illustraties bij trainingen en casussen, illustraties voor voorlichtingsboeken en bij blogs. Ook maak ik illustraties voor magazines.

Heldere verhalen. 
Jouw boodschap maak ik helder en begrijpelijk voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om een nieuw product of een nieuwe strategie. Ik pluis informatie uit en breng deze terug tot de kern. Met mijn ervaring in interne én externe communicatie kan ik dat als geen ander.

Creatieve concepten. 
Jij wilt dat jouw boodschap aankomt bij de doelgroep. Of je nu wilt enthousiasmeren, informeren of mensen in beweging wilt brengen. Ik ontwikkelen samen met de klant een onderscheidende creatieve aanpak om, zodat jij jouw doel bereikt.

Illustratie gemaakt voor Move your Business

Aanbevelingen

Het is ontzettend fijn werken met Gitta. Door persoonlijke aandacht en punctualiteit weet ze heel snel een prettige werksfeer te creëren. Ze begrijpt snel wat de bedoeling is en levert dat precies! In haar werk weet ze snel te schakelen tussen verschillende stijlen. We kwamen daardoor heel snel tot het gewenste eindresultaat.

Ineke Cremers, BLEND leren

Gitta hoort tot het selecte gezelschap “fijne mensen om mee te werken”. Inhoudelijk to the point en creatief, maar daar bovenop gewoon een aardig, open, eerlijk en leuk mens. Een oprechte dienstverlener!

Willemiek Huisman, MarkeThinker

Gitta is zeer prettig om mee samen te werken. Ze denkt goed mee, is vriendelijk en enthousiast en komt met hele goede ideeën. Ze is zeer creatief. Ik houd van haar stijl. Het is fris, vernieuwend en helder. Iets met een knipoog maken kan ze ook heel goed. Het eindresultaat is geweldig geworden! Echt een aanrader wanneer je processen, trajecten beeldend wil overbrengen.

Ankelien Barkman, Sporten voor je Deur