Heldere illustraties voor heldere verhalen

 

Heldere illustraties. 
Ik help organisaties om hun verhalen te vertellen. Daarvoor maak ik illustraties bij trainingen en casussen, illustraties voor voorlichtingsboeken en bij blogs. Ook maar ik illustraties voor magazines.

Heldere verhalen. 
Jouw boodschap maak ik helder en begrijpelijk voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om een nieuw product of een nieuwe strategie. Ik pluis informatie uit en breng deze terug tot de kern. Met mijn ervaring in interne én externe communicatie kan ik dat als geen ander.

Creatieve concepten. 
Jij wilt dat jouw boodschap aankomt bij de doelgroep. Of je nu wilt enthousiasmeren, informeren of mensen in beweging wilt brengen. Ik ontwikkelen samen met de klant een onderscheidende creatieve aanpak om, zodat jij jouw doel bereikt.

Illustratie gemaakt voor Move your Business

Aanbevelingen

Gitta hoort tot het selecte gezelschap “fijne mensen om mee te werken”. Inhoudelijk to the point en creatief, maar daar bovenop gewoon een aardig, open, eerlijk en leuk mens. Een oprechte dienstverlener!

Willemiek Huisman Eigenaar MarkeThinker

Gitta is zeer prettig om mee samen te werken. Ze denkt goed mee, is vriendelijk en enthousiast en komt met hele goede ideeën. Ze is zeer creatief. Ik houd van haar stijl. Het is fris, vernieuwend en helder. Iets met een knipoog maken kan ze ook heel goed. Het eindresultaat is geweldig geworden! Echt een aanrader wanneer je processen, trajecten beeldend wil overbrengen.

Ankelien Barkman Eigenaar Sporten voor je Deur en Move Your Business

Tijdens drukke weken heb ik contact gezocht met Gitta de Zwart voor het ontwerpen van een promotie-flyer. Gitta speelde goed in op mijn wensen, en voelde mij als persoon goed aan. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en raad Gitta aan bij anderen die op zoek zijn naar waardevolle input en design van kwaliteit!

Minou Hexspoor Expat & Int. Context Coach wiccoach.com